20 Kasım 2015 Cuma

Varil ile yeniden renklenen aşk bahçeleri

Varil ile yeniden renklenen bahçeler , bulunduğunuz ortamda harika bir ambiyans katarak size özel bölümler oluşturabilirsiniz. Çapanoğlu varil geri dönüşüm olarak , doğayı ve çevremizi korumak yenilikçi ve akılcı bulduğumuz tüm fikirleri sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyoruz.
Eğer sizlerde klasik apartman yaşamından sıkılıp daha sakin ve müstakil bir evde oturmalıyım diye düşünen insanların arasında yer alıyorsanız mutlaka sizinde bir bahçeli ev hayaliniz de vardır. Bu hayalinize bir katkıda bizlerden sizlere bir fikir olarak kullanabileceğiniz harika ve sevimli bir tasarım fikri.
Bahçeli , denize yada yayla evi olanlar harika bir tasarım olucaktır. Bütçenizden çok az para haracayarak hayalinizi gerçekleştirebilirsiniz veya hiç para harcamadan da atıl durumda olan eski malzemelerinizi kullanarakta hayalinizi gerçekleştirebilirsiniz.
Arabalarınızın eski lastiklerini, boş varil leri ve hatta yırtılmış veya küçük gelen terlikleri dahi dekorasyon amaçlı kullanabilirsiniz. Tasarım ve dekor fikirlerinizi gerçekleştirirken hiç para harcamadan çok güzel bahçe ve yayla evlerinde dekorasyon fikirleri yaratabilirsiniz.
Hayal gücünüzü biraz daha kullanarak ağaç kütüklerinde saksı veya kuru ağaç dallarından bahçe çiti yapabilir, doğada bulduğunuz geniş ve düz dekoratif taşlardan toplayarak biraz da çimento yardımı ile oturma yeri ve masa da yapabilirsiniz. www.çapanoğluvaril.com ekibi olarak seçmiş olduğumuz dekorasyon fikirlerinin görsellerini inceleyip fikir sahibi olabilirsiniz. Yapmanız gereken varili almak, temizlemek, dilediğiniz renkler ve desenlerle boyamak, üzerine dekor olarak resimler çizip, sonra da içine çiçeklerinizi ekmek.
Bu aşamada yapmanız gereken varilin içine öncelikle herhangi bir malzemeyle dolgu yapmak. Örneğin yüksek ve kalın bir kütük koyabilirsiniz, ya da varilin üstten neresine kadar toprak koyacaksanız iç taraftan o hizaya denk gelecek şekilde bir kaç demir kaynatmak. Böylece varilin sadece üst kısmına küçük bir saksı koyabilir ve tamamını doldurmaktan kurtulabilirsiniz.
Varile ne ekmelisiniz?
Resme baktığımızda bir kadın ve bir de erkek görüyoruz. Burada erkek varil maviye, kadın varil ise pembeye boyanmış. Eh! Haliyle bu varile yaz boyu sürekli olarak açan petunya yakışır. Hazır petunyanın hemen her renkte açan çiçekleri de varken.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Varil, bidon, Varil ölçüleri, Sac varil, Sac varil fiyatları, Metal vari...

Varil, IBC Tank, Varil ölçüleri, Sac varil, fiyatları, Metal varil, Tapalı varil, Çemberli varil, Sac bidon, Konik varil, Konik bidon, fibe...