18 Kasım 2015 Çarşamba

IBC Tank Çapanoğlu varil geri kazanım olarak

IBC Tank Çapanoğlu varil geri kazanım olarak

IBC (Intermediate Bulk Container) akıcı ve sert maddelerin depolanması ve nakliye edilmesi için kullanılan konteynerları sizlerin geri kullanımı için yenilenmiş IBC Tank hizmeti vermektedir.
Çapanoğlu IBC Tank , yüksek hacmi sebebiyle daha çok hammadde üretimi ve ticareti yapan kuruluşlar tarafından kullanımı son yıllarda giderek artan taşıma ve depolama ürünü olarak ön plana çıkmaktadır. Çapanoğlu IBC Tankı , tehlikeli ya da tehlikesiz hammaddelerin güvenle taşınmasın da  kullanılmaktadır. Diğer  sac ve plastik varillerde olduğu gibi geri dönüştürülebilir olması da önemli tercih sebepleri arasındadır.
Depolama kapasitesi 1000 lt.'yi bulan IBC Tank , çelik kafeslerinin sağladığı sağlamlık nedeniyle ithalat ve ihracat firmaları tarafından güvenlik açısından en büyük tercih sebeplerinden biridir.
IBC Tankı genellikle çelik ve tahta paletli olmakla birlikte plastik paletli olarak da bulunabilmektedir.
1000 Litre alma kapasiteli olan IBC ‘ler Avrupa ve ABD vibrasyon standartlarına uygundur.
- Ahşap ,Metal veya Plastik palet alternativli,
- UN markalama opsiyonlu,
IBC ultraviole ışınlara karşı stabilize edilmiş yüksek moleküler, yüksek densite
polyetilenden üretilmektedir. Paslanma ve korozyona karşı dayanıklı, kullanımı güvenlidir.
- Gövde ve çevresinden 360 ayrı noktadan eletronik kontrollü kaynaklanarak üretilen çelik kafes, güçlü bir sağlamlık ve dayanım sağlar. Birçok kimyasal için en yüksek dayanıma sahiptir.
- Asidik ve bazik kimyasallarla reaksiyona girmez.Tehlikeli madde depolama , kara ve denizyolu taşımacılığında yüksek güvenlik standartlarına sahiptir.
- Kolay ve özel yükleme, istifleme, doldurma ve boşaltma avantajları sağlar.
- Tekrar kullanıma uygundur.150-220 mm kapak alternatifi ile üretilmektedir.
- Bileşenlerinin tamamı, ürün ömrünü tamamladıktan sonra yeniden kullanılabilir özelliktedir
Bir IBC'nin en ve boy ebatları genelde o ülkede yaygın olan paletlere göre değişir. Yüksekliği ise genelde 1.100 mm ve 1.300 mm arasında değişir. Boş ağırlığı 50 kg mertebesindedir. 1.000 litre doldurma kapasitesi vardır. Standart IBC 1,2 ton/m3 yoğunluğundaki ürünler için uygundur. Daha yüksek yoğunluklu ürünler için özel IBC'ler kullanılmaktadır.
Çapanoğlu Varil Ticaret
IBC Tank Çapanoğlu varil geri kazanım ve satış
IBC Tank Çapanoğlu varil geri kazanım ve satış

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Varil, bidon, Varil ölçüleri, Sac varil, Sac varil fiyatları, Metal vari...

Varil, IBC Tank, Varil ölçüleri, Sac varil, fiyatları, Metal varil, Tapalı varil, Çemberli varil, Sac bidon, Konik varil, Konik bidon, fibe...